Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318
Назва: Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі
Автори: Дубова, Н. В.
Бібліографічний опис: Дубова Н. В. Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі // Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти : матеріали VIІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Тернопіль, 20-21 квітня 2023 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 126-127
Дата публікації: 20-кві-2023
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dubova.pdf287,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.