Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318| Назва: | Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі |
| Автори: | Дубова, Н. В. |
| Бібліографічний опис: | Дубова Н. В. Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі // Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти : матеріали VIІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Тернопіль, 20-21 квітня 2023 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 126-127 |
| Дата публікації: | 20-кві-2023 |
| Видавництво: | ТНПУ ім. В. Гнатюка |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318 |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dubova.pdf | 287,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.