Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318
Название: Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі
Авторы: Дубова, Н. В.
Библиографическое описание: Дубова Н. В. Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі // Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти : матеріали VIІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Тернопіль, 20-21 квітня 2023 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 126-127
Дата публикации: 20-апр-2023
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dubova.pdf287,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.