Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30676
Назва: Оцінка якості води р. Білоус за мікрозоопланктоном
Інші назви: Оценка качества воды р. Билоус с помощью микрозоопланктона
ESTIMATION OF QUALITY OF WATER OF R. BILOUS BY MICROZOOPLANKTON
Автори: Зенченко, A. A.
Ткачук, H. B.
Бібліографічний опис: Зенченко A. A., Ткачук H. B. Оцінка якості води р. Білоус за мікрозоопланктоном // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2010. № 2 (43). С. 203-207
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Ключові слова: якість води
мікрозоопланктон
гідробіологічна індикація
качество воды
микрозоопланктон
гидробиологическая индикация
quality of water
microzooplankton
hvdrobiological indication
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Оцінено якість води р. Білоус за мікрозоопланктоном в умовах виливу стічних побутових вод «Черпігівводокапалу». Показано, що види (З-мезосапробпої зони зникають, або зменшують чисельність. Види а-мезосапробної зони збільшують чисельність.
Исследовали качество воды р. Белоус с помощью микрозооплапктопа в условиях влияния сточных бытовых вод «Черпиговводоканала». Показано, что виды (3-мезосапробпой зоны исчезают или уменьшают численность. Виды а-мезосапробной зоны увеличивают численное представление видов.
Quality of water river Belous by microzooplankton in condition influence everyday water of „Chemichivvodocanal” is investigated. It is shown that species of [3-mesosaprobe zone disappear, or decrease of number. Species of a-mesosaprobe zone raise of number.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30676
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2010. Вип. 2 (43)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zenchenko.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.