Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сарай, Наталія Ізидорівна | - |
dc.contributor.author | Моцна, Юлія | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-18T09:26:12Z | - |
dc.date.available | 2023-12-18T09:26:12Z | - |
dc.date.issued | 2023-04-27 | - |
dc.identifier.citation | Сарай Н., Моцна Ю. Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект // Інноваційні технології маркетингу і менеджменту в умовах трансформаційних змін : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (27–29 квітня 2023 р., м. Хмельницький). Хмельницький : ХНУ, 2023. С. 161-164 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-330-404-5 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473 | - |
dc.description.abstract | У статті окреслено низку проблем менеджменту при наданні кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства. Доведено, що ефективний менеджмент здатний забезпечити наявність конку-рентних переваг у закладах ресторанного господарства. Обґрунтовано основні детермінанти ефективного функціонування кейтерингових компаній. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article outlines a number of management problems in the provision of catering services by restaurant establishments. It has been proven that effective management is able to ensure the presence of competitive advantages in restaurants. The main determinants of the effective functioning of catering companies are substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ХНУ | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishment | uk_UA |
dc.subject | competitive advantages | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.title | Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект | uk_UA |
dc.title.alternative | PROVISION OF CATERING SERVICES RESTAURANT INSTITUTIONS: MANAGEMENT ASPECT | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sarai_Motsna.pdf | 490,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.