Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473
Назва: Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект
Інші назви: PROVISION OF CATERING SERVICES RESTAURANT INSTITUTIONS: MANAGEMENT ASPECT
Автори: Сарай, Наталія Ізидорівна
Моцна, Юлія
Бібліографічний опис: Сарай Н., Моцна Ю. Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект // Інноваційні технології маркетингу і менеджменту в умовах трансформаційних змін : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (27–29 квітня 2023 р., м. Хмельницький). Хмельницький : ХНУ, 2023. С. 161-164
Дата публікації: 27-кві-2023
Видавництво: ХНУ
Ключові слова: кейтеринг
заклад ресторанного господарства
конкурентні переваги
управління
послуга
catering
restaurant establishment
competitive advantages
management
service
Короткий огляд (реферат): У статті окреслено низку проблем менеджменту при наданні кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства. Доведено, що ефективний менеджмент здатний забезпечити наявність конку-рентних переваг у закладах ресторанного господарства. Обґрунтовано основні детермінанти ефективного функціонування кейтерингових компаній.
The article outlines a number of management problems in the provision of catering services by restaurant establishments. It has been proven that effective management is able to ensure the presence of competitive advantages in restaurants. The main determinants of the effective functioning of catering companies are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473
ISBN: 978-966-330-404-5
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sarai_Motsna.pdf490,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.