Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473
Title: Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект
Other Titles: PROVISION OF CATERING SERVICES RESTAURANT INSTITUTIONS: MANAGEMENT ASPECT
Authors: Сарай, Наталія Ізидорівна
Моцна, Юлія
Bibliographic description (Ukraine): Сарай Н., Моцна Ю. Надання кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства: управлінський аспект // Інноваційні технології маркетингу і менеджменту в умовах трансформаційних змін : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (27–29 квітня 2023 р., м. Хмельницький). Хмельницький : ХНУ, 2023. С. 161-164
Issue Date: 27-Apr-2023
Publisher: ХНУ
Keywords: кейтеринг
заклад ресторанного господарства
конкурентні переваги
управління
послуга
catering
restaurant establishment
competitive advantages
management
service
Abstract: У статті окреслено низку проблем менеджменту при наданні кейтерингових послуг закладами ресторанного господарства. Доведено, що ефективний менеджмент здатний забезпечити наявність конку-рентних переваг у закладах ресторанного господарства. Обґрунтовано основні детермінанти ефективного функціонування кейтерингових компаній.
The article outlines a number of management problems in the provision of catering services by restaurant establishments. It has been proven that effective management is able to ensure the presence of competitive advantages in restaurants. The main determinants of the effective functioning of catering companies are substantiated.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/31473
ISBN: 978-966-330-404-5
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sarai_Motsna.pdf490,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.