Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4001| Title: | Розвиток ікри та виживання ембріонів коропа за дії нондралону | 
| Other Titles: | Развитие икры и выживание эмбрионов карпа при действии нондралона Development of eggs and the survival of carp embryos exposed nandralone  | 
| Authors: | Курбатова, І. М. Цедик, В. В. Свириденко, Н. П.  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Курбатова, І. М. Розвиток ікри та виживання ембріонів коропа за дії нондралону [Текст] / І. М. Курбатова, В. В. Цедик, Н. П. Свириденко // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2013. – Вип. 3 (56). – С. 53–56. – Бібліогр. в кінці ст. | 
| Issue Date: | 2013 | 
| Publisher: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | 
| Series/Report no.: | Біологія | 
| Abstract: | Установлено, что нондралон в незначительных концентрациях положительно влияет на
эмбриональное развитие икры карпа и увеличивает выход личинок. Повышение содержания
нондралона в воде до 0,02 и 0,06 мг/дм3 увеличивает гибель икры карпа и снижает выход
личинок. From research that nondralon low concentrations has a positive effect on embryonic development carp eggs and larvae increases the yield. Increase in water content nandralone to 0.02 and 0.06 mg/l increases the death carp eggs and larvae reduces the yield.  | 
| URI: | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4001 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | 
| Appears in Collections: | Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2013. Вип. 3 (56) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Svyrydenko.pdf | 143,76 kB | Unknown | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.