Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/5895
Title: Біоіндикація якості морського довкілля Одеського регіону за показниками розвитку мікрофітобентосу
Other Titles: Биоиндикация качества морской среды Одесского региона по показателям развития микрофитобентоса
Bioindication of the marine environment quality of the Odesa region by indicators of microphytobentos
Authors: Рачинська, О. В.
Bibliographic description (Ukraine): Рачинська, О. В. Біоіндикація якості морського довкілля Одеського регіону за показниками розвитку мікрофітобентосу / О. В. Рачинська // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2015. – Вип. 3/4 (64) : Спеціальний вип.: Гідроекологія. – С. 565–568. – Бібліогр. в кінці ст.
Issue Date: 2015
Publisher: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Keywords: біоіндикація
морське довкілля
Одеський регіон
мікрофітобентос
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Мікрофітобентос Одеського регіону в 2014 році формували переважно полі- та мезогалобні і β-мезосапробні діатомеї. Район мису Малий Фонтан залишився умовно чистою акваторією Одеського прибережжя.
Микрофитобентос Одесского региона в 2014 году преимущественно формировали поли- и мезогалобные и β-мезосапробные диатомеи. Район мыса Малый Фонтан остался условно чистой акваторией Одесского прибрежья.
The species composition of microphytobenthos in Odesa region formed mainly poly-and mezogalobic and β-mesosaprobic diatoms. The area of сape Maly Fountain stayed conditionally clean water area in Odesa coastal zone.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/5895
Appears in Collections:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2015. Вип. 3/4 (64)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rachynska.pdf126,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.