Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6757
Назва: Обряд випікання короваю у Східній Галичині другої половини ХХ - початку ХХІ ст.
Інші назви: Обряд выпекания каравая в восточной Галичине второй половины ХХ – начала ХХІ вв.
The ritual baking loaf in eastern Galichina in the second half of XX – beginning of XXI century
Автори: Костюк, Леся Володимирівна
Бібліографічний опис: Костюк, Л. Обряд випікання короваю у Східній Галичині другої половини ХХ - початку ХХІ ст. / Леся Костюк // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія / за заг. ред. І. С. Зуляка ; редкол.: М. Алексієвець, Л. Алексієвець, М. Бармак [та ін.]. – Тернопіль : [ТНПУ], 2016. – Вип. 1, ч. 3. – С. 129–132. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: Галичина
коровай
бабки
гусочки
коровайниці
Серія/номер: Історія;
Короткий огляд (реферат): У статті на основі свідчень низки інформаторів автор подає характеристику обряду випікання короваю у селах Східної Галичини, зокрема Львівщини, другої половини ХХ – початку ХХІ ст.
В статье на основе показаний ряда информаторов автор представляет характеристику обряда выпекания каравая в селах Восточной Галичины, в частности Львовщины, второй половины ХХ – начала ХХІ вв.
The article based on the testimony of several informants, the author presents the characteristics of the ritual baking loaf in the villages of Eastern Galichina, particularly in the period of the second half of XX – beginning of XXI century.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6757
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Історія. 2016. Вип. 1, ч. 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kostyuk.pdf504,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.