Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6911
Назва: Педагогічні аспекти підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій у педагогічних вищих навчальних закладах
Інші назви: Педагогические аспекты подготовки будущих инженеров-педагогов пищевых технологий в педагогических высших учебных заведениях
Pedagogical aspects of training of the future engineers and teachers of food technology in higher educational establishments
Автори: Ткачук, С. І.
Бібліографічний опис: Ткачук, С. І. Педагогічні аспекти підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій у педагогічних вищих навчальних закладах / С. І. Ткачук // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка / голов. ред. Г. Терещук ; редкол.: І. Задорожна, В. Кравець, Л. Морська [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2016. – № 2. – С. 181–186. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: професійна підготовка
професійна освіта
інженер-педагог
харчові технології
педагогічні умови
компетентністний підхід
Серія/номер: Педагогіка;
Короткий огляд (реферат): Розглянуто педагогічні аспекти підготовки інженера-педагога у системі професійної освіти, зокрема у галузі харчових технологій в умовах реформування вищої освіти. Визначено основні напрями проектування системи професійної підготовки інженерів-педагогів харчової галузі на засадах інтеграції різних підходів. Розглянуто професійні функції та особливості реалізації компетентністного підходу щодо підготовки вищезазначених фахівців. Вказано пріоритетні напрями дослідження зазначеної проблеми.
Рассмотрены педагогические аспекты подготовки инженера-педагога в системе профессионального образования, в частности, в области пищевых технологий в условиях реформирования высшего образования. Определены основные направления проектирования системы профессиональной подготовки инженеров-педагогов пищевой отрасли на основе интеграции различных подходов. Рассмотрены профессиональные функции и особенности реализации компетентностного подхода по подготовке вышеуказанных специалистов. Указаны приоритетные направления исследования данной проблемы.
The article deals with pedagogical aspects of training of engineers and teachers in the system of vocational education, particularly in the field of food technology during the reforming of higher education. The main areas of training system of design engineers and educators in food industry have been defined on the basis of integration of different approaches. The author considers professional functions and peculiarities of the realization of the competence approach to training specialists in the above mentioned field. The priority directions of the investigation of the given problem have been defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6911
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка, 2016, № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TKACHUK.pdf481,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.