Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7313
Назва: Технічні вдосконалення у борошномельній промисловості Правобережної України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
Інші назви: Технические усовершенствования в мукомольной промышленности Правобережной Украины во второй половине XIX – начале ХХ вв.
The technical improvements in the flourindustry OF Right-Bang Ukraine in the second half of XIX – at the beginning of XX century
Автори: Стоколоса, Тарас
Бібліографічний опис: Стоколоса, Т. Технічні вдосконалення у борошномельній промисловості Правобережної України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. / Тарас Стоколоса // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія. – 2016. – Вип. 2, ч. 1. – С. 34–38. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: Правобережна Україна
губернія
борошномельна промисловість
млин
технічний переворот
Серія/номер: Історія;
Короткий огляд (реферат): У статті досліджується розвиток технічної бази борошномельної промисловості Правобережної України у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
В статье исследуется развитие технической базы мукомольной промышлености Правобережной Украины во второй половине ХІХ – начале ХХ вв.
In the article is explored the development of the technical base of the flour industry of Right-Bank Ukraine in the second half XIX – at the beginning of XX century.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7313
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Історія. 2016. Вип. 2, ч. 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stokolosa.pdf196,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.