Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7909
Название: Емоційні порушення в молодшому шкільному віці: чинники та особливості прояву
Другие названия: Emotional disturbances in the early school age: factors and features of manifestation
Авторы: Левус, Надія
Библиографическое описание: Левус, Н. Емоційні порушення в молодшому шкільному віці: чинники та особливості прояву / Надія Левус // Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей. – 2014. – С. 214–217. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядаються емоційні порушення дітей як негативний стан, що виникає на фоні важковирішуваних особистісних конфліктів. Емпірично доведено, що негативні тенденції в емоційній сфері призводять до зростання тривожності та до появи шкільних страхів, супроводжуються у молодших школярів як фізичною, так і вербальною агресією. Виявлено, що почуття неповноцінності, ворожості, фрустрованості у емоційно неблагополучних дітей проявляються у вигляді автоагресії, особливо, в конфліктних ситуаціях з батьками.
The article outlines the emotional disturbances of children as a negative condition that occurs on the background of difficult-to-solve personal conflicts. It was empirically proved that the negative trends in emotional field lead to increased anxiety and school fears, accompanied by the physical and verbal aggression. It was found out that feelings of inferiority, hostility, and frustration among children appear as autoagression, especially in conflict with parents.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7909
Располагается в коллекциях:Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Levus.pdf764,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.