Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8097
Название: Формування стресостійкості у дітей як превенція травматизації в ситуації емоційного та інформаційного насилля
Другие названия: Development of stress resistence in children as means of trauma prevention in cases of emotional and informational violence
Авторы: Миколайчук, Мар'яна
Библиографическое описание: Миколайчук, М. Формування стресостійкості у дітей як превенція травматизації в ситуації емоційного та інформаційного насилля / Мар'яна Миколайчук // Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей. – 2014. – С. 569–571. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано пошук ефективних стратегій формування стресостійкості у дітей в умовах соціогенної травматизації. Запропоновано підхід до формування стресостійкості у дітей, що базується на принципах системності та доказової ефективності в галузі емоційно-фокусованої та когнітивно-поведінкової терапії.
The article presents the effective strategies of development of stress resistance in children in the environment of sociogenic trauma. It describes the approaches of development of stress resistance grounded on the principles of consistency and evidence base in the field of emotionally-focused and cognitive behavioural therapy.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8097
Располагается в коллекциях:Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mykolaichuk.pdf293 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.