Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8097
Назва: Формування стресостійкості у дітей як превенція травматизації в ситуації емоційного та інформаційного насилля
Інші назви: Development of stress resistence in children as means of trauma prevention in cases of emotional and informational violence
Автори: Миколайчук, Мар'яна
Бібліографічний опис: Миколайчук, М. Формування стресостійкості у дітей як превенція травматизації в ситуації емоційного та інформаційного насилля / Мар'яна Миколайчук // Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей. – 2014. – С. 569–571. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано пошук ефективних стратегій формування стресостійкості у дітей в умовах соціогенної травматизації. Запропоновано підхід до формування стресостійкості у дітей, що базується на принципах системності та доказової ефективності в галузі емоційно-фокусованої та когнітивно-поведінкової терапії.
The article presents the effective strategies of development of stress resistance in children in the environment of sociogenic trauma. It describes the approaches of development of stress resistance grounded on the principles of consistency and evidence base in the field of emotionally-focused and cognitive behavioural therapy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8097
Розташовується у зібраннях:Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykolaichuk.pdf293 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.