Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8781
Название: Державна атестація бакалаврів психології
Авторы: Адамська, Зоряна Михайлівна
Андрійчук, Іванна Петрівна
Библиографическое описание: Державна атестація бакалаврів психології: збірник тестових завдань / aвтори : З. М. Адамська, І. П. Андрійчук [та ін.] / за заг. ред. Г. К. Радчук. – Тернопіль, ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2017. – 234с.
Дата публикации: 2017
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): У посібнику вміщено понад 1000 тестових завдань першого і другого рівнів складності із фахових і фундаментальних психологічних дисциплін та запропоновано понад 140 практично-психологічних творчих завдань третього рівня складності. Тести передбачають перевірку знань психологічних понять та категорій,розуміння закономірностей і механізмів психічної діяльності, знання методів діагностики, корекції, консультування та розуміння їх практичного використання тощо. Описано структуру тестових завдань та критерії їх оцінювання. Подано список літератури, яка допоможе у підготовці до виконання тестових завдань. Навчально-методичний посібник буде корисним для самопідготовки студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю «Психологія» до державних іспитів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», а також для викладачів, що працюють за кредитно-трансферною системою навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8781
Располагается в коллекциях:Навчально-методична література

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Testy.Psyhology.pdf1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.