Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9003
Название: Методичні рекомендації для організації та проведення самостійних занять із оздоровчої аеробіки
Авторы: Середа, Ірина Олександрівна
Библиографическое описание: Середа, І. О. Методичні рекомендації для організації та проведення самостійних занять із оздоровчої аеробіки : навчальний посібник для студентів / І. О. Середа. – Тернопіль, в-во «Тайп», 2017 – 72 с.
Дата публикации: 2016
Издательство: Тайп
Ключевые слова: методичні рекомендації
аеробіка
оздоровлення студентів
фізична культура
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні аеробіка – один із сучасних напрямків оздоровчої фізичної культури. Вправи з оздоровчої аеробіки, на відміну від інших аеробних навантажень, за умови їх правильного застосування, безпечні для здоров’я і в той же час дуже ефективні. З великої кількості видів аеробіки кожна людина може обрати той, який відповідатиме її вікові, статі, стану здоров’я, фізичній підготовленості, особистим уподобанням та визначеним цілям. Ознайомившись із основними класифікаціями рухових дій у різних видах оздоровчої аеробіки й основними методичними правилами побудови тренувального заняття, кожен бажаючий зможе самостійно створити власну програму занять та без фінансових затрат виконувати їх вдома.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9003
Располагается в коллекциях:Навчально-методична література

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aerobika_Sereda.pdf1,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.