Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9568
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛень, Андрій-
dc.date.accessioned2018-07-26T08:01:46Z-
dc.date.available2018-07-26T08:01:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛень А. Забезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. / Андрій Лень // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія. - 2012. - Вип. 2. - С. 38–43. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9568-
dc.description.abstractСтаття присвячена аналізу забезпечення харчової промисловості інженерно-технічними кадрами в Україні в другій половині XIX – на початку XX ст.uk_UA
dc.description.abstractСтатья посвящена исследованию и анализу обеспечения пищевой промышленности инженерно-техническими кадрами на Украине во второй половине XIX – начале XX вв.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the research and analysis of providing food industry with engineer-technical personnel and other aspects of this problem in Ukraine in the second half of XIX – early XX century.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІсторія;-
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectтехнікаuk_UA
dc.subjectкадриuk_UA
dc.subjectробітникиuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UA
dc.subjectтехникаuk_UA
dc.subjectкадрыuk_UA
dc.subjectрабочиеuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectpersonneluk_UA
dc.subjectworkersuk_UA
dc.titleЗабезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.uk_UA
dc.title.alternativeОбеспечение пищевой промышленности Украины инженерно-техническими кадрами во второй половине XIX – начале ХХ вв.uk_UA
dc.title.alternativePROVIDING FOOD INDUSTRY IN UKRAINE WITH ENGINEER-TECHNICAL STAFF IN THE SECOND HALF OF XIX – EARLY ХХ CENTURYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія, 2012, Вип. 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Len.pdf135,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.