Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9568
Назва: Забезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
Інші назви: Обеспечение пищевой промышленности Украины инженерно-техническими кадрами во второй половине XIX – начале ХХ вв.
PROVIDING FOOD INDUSTRY IN UKRAINE WITH ENGINEER-TECHNICAL STAFF IN THE SECOND HALF OF XIX – EARLY ХХ CENTURY
Автори: Лень, Андрій
Бібліографічний опис: Лень А. Забезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. / Андрій Лень // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія. - 2012. - Вип. 2. - С. 38–43. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: Україна
харчова промисловість
техніка
кадри
робітники
Украина
пищевая промышленность
техника
кадры
рабочие
Ukraine
food industry
equipment
personnel
workers
Серія/номер: Історія;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена аналізу забезпечення харчової промисловості інженерно-технічними кадрами в Україні в другій половині XIX – на початку XX ст.
Статья посвящена исследованию и анализу обеспечения пищевой промышленности инженерно-техническими кадрами на Украине во второй половине XIX – начале XX вв.
The article deals with the research and analysis of providing food industry with engineer-technical personnel and other aspects of this problem in Ukraine in the second half of XIX – early XX century.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9568
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Історія, 2012, Вип. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Len.pdf135,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.