Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9903
Название: Ефективність дії біопрепарату Стімпо на фізіолого-біохімічні показники сої культурної в грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області
Авторы: Загублюк, Н.
Библиографическое описание: Загублюк, Н. Ефективність дії біопрепарату Стімпо на фізіолого-біохімічні показники сої культурної в грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області / Н. Загублюк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 25–29. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: біопрепарат Стімпо
показники сої
Краткий осмотр (реферат): Сою називають культурою XXI століття. Ця культура потужно входить у світове землеробство й економіку, закріплює позиції в структурі посівів. Соя багата на вміст білка і олії та може розглядатися як джерело поповнення ресурсів ґрунтового азоту. У сої високі темпи й обсяги світового виробництва тому, що вона має зростаючий попит на ринку й допомагає розв’язати такі насущні завдання, як збільшення виробництва рослинного білка та олії, поповнення запасів ґрунтового азоту, зміцнення економіки. За площами посіву якраз ця культура займає перше місце як серед однорічних зернових бобових, так і серед білково-олійних культур. Так, у 2011 р. світова посівна площа сої становила 103 млн. га і в Україні – 1,11 млн. га, що є також рекордним показником.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9903
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11Zagyblyk.pdf95,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.