Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9903
Title: Ефективність дії біопрепарату Стімпо на фізіолого-біохімічні показники сої культурної в грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області
Authors: Загублюк, Н.
Bibliographic description (Ukraine): Загублюк, Н. Ефективність дії біопрепарату Стімпо на фізіолого-біохімічні показники сої культурної в грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області / Н. Загублюк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 25–29. - Бібліогр. в кінці ст.
Issue Date: 2013
Publisher: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Keywords: біопрепарат Стімпо
показники сої
Abstract: Сою називають культурою XXI століття. Ця культура потужно входить у світове землеробство й економіку, закріплює позиції в структурі посівів. Соя багата на вміст білка і олії та може розглядатися як джерело поповнення ресурсів ґрунтового азоту. У сої високі темпи й обсяги світового виробництва тому, що вона має зростаючий попит на ринку й допомагає розв’язати такі насущні завдання, як збільшення виробництва рослинного білка та олії, поповнення запасів ґрунтового азоту, зміцнення економіки. За площами посіву якраз ця культура займає перше місце як серед однорічних зернових бобових, так і серед білково-олійних культур. Так, у 2011 р. світова посівна площа сої становила 103 млн. га і в Україні – 1,11 млн. га, що є також рекордним показником.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9903
Appears in Collections:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11Zagyblyk.pdf95,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.