Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9913
Название: Вплив інокуляцій та регуляторів росту рослин на ростові процеси люпину білого сорту Макарівський
Авторы: Грицай, М.
Библиографическое описание: Грицай, М. Вплив інокуляцій та регуляторів росту рослин на ростові процеси люпину білого сорту Макарівський / М. Грицай // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 52–55. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: регулятор росту рослин
люпин білий сорт Макарівський
Краткий осмотр (реферат): Одним з актуальних завдань фізіології рослин є пошук нових фізіологічно активних сполук або їх композицій (природних або синтетичних), які б не тільки прискорювали ріст і розвиток рослин, підвищували фотосинтез, продуктивність і якість урожаю сільськогосподарських культур, але й посилювали б в рослинах їх природні генетично детерміновані властивості, як наприклад, посухо- та морозостійкість, стійкість рослин до вірусних і грибкових захворювань, спроможність рослин рости на засолених ґрунтах, азотфіксацію бактеріями, які фіксують атмосферний азот і його засвоєння рослинами [3]. Одним із сучасних напрямів підвищення урожайності та якості продукції рослинництва є впровадження у сільськогосподарське виробництво високих енергозберігаючих технологій із застосуванням регуляторів росту рослин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9913
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20Gruzaj.pdf100,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.