Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9913
Назва: Вплив інокуляцій та регуляторів росту рослин на ростові процеси люпину білого сорту Макарівський
Автори: Грицай, М.
Бібліографічний опис: Грицай, М. Вплив інокуляцій та регуляторів росту рослин на ростові процеси люпину білого сорту Макарівський / М. Грицай // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 52–55. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: регулятор росту рослин
люпин білий сорт Макарівський
Короткий огляд (реферат): Одним з актуальних завдань фізіології рослин є пошук нових фізіологічно активних сполук або їх композицій (природних або синтетичних), які б не тільки прискорювали ріст і розвиток рослин, підвищували фотосинтез, продуктивність і якість урожаю сільськогосподарських культур, але й посилювали б в рослинах їх природні генетично детерміновані властивості, як наприклад, посухо- та морозостійкість, стійкість рослин до вірусних і грибкових захворювань, спроможність рослин рости на засолених ґрунтах, азотфіксацію бактеріями, які фіксують атмосферний азот і його засвоєння рослинами [3]. Одним із сучасних напрямів підвищення урожайності та якості продукції рослинництва є впровадження у сільськогосподарське виробництво високих енергозберігаючих технологій із застосуванням регуляторів росту рослин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9913
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20Gruzaj.pdf100,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.