Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9919
Название: Характеристика вегетативної регуляції та адаптаційних можливостей організму в осіб з різною успішністю у навчанні
Авторы: Ковальчук, О.
Библиографическое описание: Ковальчук, О. Характеристика вегетативної регуляції та адаптаційних можливостей організму в осіб з різною успішністю у навчанні / О. Ковальчук // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 62–65. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: вегетативна регуляція
адаптаційні можливості
успішність у навчанні
Краткий осмотр (реферат): Адаптаційний потенціал людини це ступінь досконалості механізмів пристосування її організму до змін навколишнього середовища при збалансованості внутрішнього (фізіологічні та психологічні процеси) і зовнішнього (соціальні умови) аспектів. Визначення критеріїв фізіологічної адаптації дає можливість оцінити характер змін, які відбуваються в організмі під впливом розумового навантаження і м’язової діяльності, прогнозувати можливість порушення стану здоров’я і спланувати заходи щодо його попередження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9919
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24Kovalchyk.pdf252,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.