Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9950
Название: Комп’ютерне моделювання пристосування для механічного свердління отворів в середовищі Solidworks
Авторы: Джуряк, А.
Библиографическое описание: Джуряк, А. Комп’ютерне моделювання пристосування для механічного свердління отворів в середовищі Solidworks / А. Джуряк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 127–129. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: комп’ютерне моделювання
свердління отворів
середовище Solidworks
Краткий осмотр (реферат): Автоматизоване проектування (computer-aided design - CAD) є технологією, яка полягає у використанні комп'ютерних систем для полегшення створення, зміни, аналізу та оптимізації графічних проектів. Будь-яка програма, що працює з комп'ютерною графікою, так само як і будь-який додаток, що використовується в інженерних розрахунках, відноситься до систем автоматизованого проектування. САПР на засобах CAD дозволяє вирішувати задачі від геометричного моделювання для роботи з формами, до спеціалізованих додатків для аналізу та оптимізації. В них використовуються програми для аналізу допусків, розрахунку мас-інерційних властивостей, моделювання методом кінцевих елементів і візуалізації результатів аналізу. Комплексним вирішенням проблем є впровадження комп’ютерів у виробничий процес, що дає можливість перейти до автоматизованого виробництва. Таким чином, удосконалення процесу інженерного моделювання є досить актуальне питання в наш час.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9950
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
44Dzyrjak.pdf145,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.