Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9950
Назва: Комп’ютерне моделювання пристосування для механічного свердління отворів в середовищі Solidworks
Автори: Джуряк, А.
Бібліографічний опис: Джуряк, А. Комп’ютерне моделювання пристосування для механічного свердління отворів в середовищі Solidworks / А. Джуряк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 127–129. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: комп’ютерне моделювання
свердління отворів
середовище Solidworks
Короткий огляд (реферат): Автоматизоване проектування (computer-aided design - CAD) є технологією, яка полягає у використанні комп'ютерних систем для полегшення створення, зміни, аналізу та оптимізації графічних проектів. Будь-яка програма, що працює з комп'ютерною графікою, так само як і будь-який додаток, що використовується в інженерних розрахунках, відноситься до систем автоматизованого проектування. САПР на засобах CAD дозволяє вирішувати задачі від геометричного моделювання для роботи з формами, до спеціалізованих додатків для аналізу та оптимізації. В них використовуються програми для аналізу допусків, розрахунку мас-інерційних властивостей, моделювання методом кінцевих елементів і візуалізації результатів аналізу. Комплексним вирішенням проблем є впровадження комп’ютерів у виробничий процес, що дає можливість перейти до автоматизованого виробництва. Таким чином, удосконалення процесу інженерного моделювання є досить актуальне питання в наш час.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9950
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44Dzyrjak.pdf145,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.