Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9952
Название: Особливості навчання учнів проектуванню та виготовленню аксесуарів
Авторы: Гнатішин, Н.
Библиографическое описание: Гнатішин, Н. Особливості навчання учнів проектуванню та виготовленню аксесуарів / Н. Гнатішин // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 135–136. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: проектування аксесуарів
виготовлення аксесуарів
Краткий осмотр (реферат): У зв’язку з реформуванням загальної середньої освіти профільне навчання набуло нового етапу розвитку в своєму існуванні. Ідея профілізації старшої школи відображена в основних державних документах, які визначають розвиток освітньої системи в підготовці професійних майбутніх фахівців для галузей народного господарства. На сьогодні серед учнів актуальними є ті професії, які приносять здебільшого не моральне, а матеріальне задоволення. У деяких учнів та батьків складається негативне ставлення до змісту трудового навчання у зв’язку з невідповідністю його з потребами суспільного розвитку. Тому перед сучасним профільним навчанням постає складне завдання – розвіяти такі негативні уявлення. Завдяки навчанню за технологічним профілем здійснюється підготовка учнів до багатьох професій: від масових низько кваліфікованих, які потребують значного фізичного навантаження, до більш кваліфікованих робітничих професій, престижних, які можна отримати, продовживши навчання у вищих навчальних закладах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9952
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
46Gnatishun.pdf57,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.