Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114| Название: | Практичні аспекти розвитку та використання дистанційних методів навчання під час підготовки фахівців харчової та готельної індустрії | 
| Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Афукова, Наталія Олександрівна Горєлков, Дмитро Вікторович | 
| Библиографическое описание: | Дейниченко, Г. В. Використання сервісів ВЕБ 2.0 для навчання лексики майбутніх учителів англійської мови / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи. Збірник тез за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 9 – 10 листопада, 2017). – Тернопіль: Осадца Ю. В., 2017. – № 1. – С. 118–121. | 
| Дата публикации: | ноя-2017 | 
| Издательство: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114 | 
| Располагается в коллекциях: | Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 28Dejnuchenko.pdf | 60,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

