Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114| Назва: | Практичні аспекти розвитку та використання дистанційних методів навчання під час підготовки фахівців харчової та готельної індустрії |
| Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Афукова, Наталія Олександрівна Горєлков, Дмитро Вікторович |
| Бібліографічний опис: | Дейниченко, Г. В. Використання сервісів ВЕБ 2.0 для навчання лексики майбутніх учителів англійської мови / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи. Збірник тез за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 9 – 10 листопада, 2017). – Тернопіль: Осадца Ю. В., 2017. – № 1. – С. 118–121. |
| Дата публікації: | лис-2017 |
| Видавництво: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114 |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 28Dejnuchenko.pdf | 60,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.