Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13657
Title: Теорія і методика професійної підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери до розв’язання конфліктів у професійній діяльності
Authors: Калаур, Світлана Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Калаур С. М. Теорія і методика професійної підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери до розв’язання конфліктів у професійній діяльності : монографія. Тернопіль : Осадца Ю. В., 2018. 456 с.
Issue Date: 2018
Publisher: Осадца Ю. В.
Abstract: У монографії проаналізовано теоретичні та методичні аспекти підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери до діяльності з розв’язання професійних конфліктів. Узагальнено наукові підходи до феноменологічної характеристики змісту й типології конфліктів у соціальній сфері, проведено контент-аналіз професіограми фахівця соціальної сфери компетентного у розв’язанні професійних конфліктів, доповнено теоретичні та методологічні положення про готовність до розв’язання конфліктів, запропоновано концепцію її формування на засадах неперервності, ступеневості та інтеграції професійної підготовки, схарактеризовано систему професійної підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери до розв’язання конфліктів у професійній діяльності та представлено її навчально-методичний супровід. Монографія адресована науковцям, викладачам, аспірантам, студентам, а також усім, хто цікавиться актуальними проблемами конфліктології та професійної педагогіки.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13657
ISBN: 978-617-7516-54-4
Appears in Collections:Монографії, розділи з монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kalaur_mon_Povna.pdf6,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.