Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14670
Название: OVERTOURISM: ECOLOGICAL, GEOGRAPHICAL AND LOGISTICAL ASPECTS OF PROBLEM (CASE OF URBAN TOURIZM)
Авторы: Smyrnov, I. G.
Библиографическое описание: Smyrnov I. G. OVERTOURISM: ECOLOGICAL, GEOGRAPHICAL AND LOGISTICAL ASPECTS OF PROBLEM (CASE OF URBAN TOURIZM) // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. присвяченої 25-річчю відкриття спеціальності «Екологія» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка (7-8 травня 2019 р.). Тернопіль : Тайп, 2019. С. 140–146.
Дата публикации: 7-мая-2019
Издательство: Тайп
Ключевые слова: овертуризм
міський туризм
комплексна геологістична стратегія
децентралізація туризму
зворотна логістика
Краткий осмотр (реферат): Розкрито сутність комплексної геологістичної стратегії сталого розвитку міського туризму в умовах овертуризму, що базується на чотирьох концепціях: децентралізації туризму, зворотній логістиці, маркетингового впливу на логістику та підвищенні вимог до безпеки туристів. Перша концепція базується на геологістичній організації туристичної території міста. Друга концепція передбачає комплексний підхід до переробки загального обсягу міських відходів, включаючи туристичні. Третя концепція відображає використання маркетингу для впливу на туристичний трафік у місті. Четверта концепція присвячена загостренню проблеми безпеки туристів у містах в умовах овертуризму. У цьому контексті досліджено досвід українських міст Львова та Києва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14670
Располагается в коллекциях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Smyrnov.pdf128,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.