Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683
Название: Розвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області)
Авторы: Смик, О. С.
Єремія, Г. І.
Библиографическое описание: Смик О. С., Єремія Г. І. Розвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області) // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. присвяченої 25-річчю відкриття спеціальності «Екологія» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка (7-8 травня 2019 р.). Тернопіль : Тайп, 2019. С. 184–188.
Дата публикации: 7-мая-2019
Издательство: Тайп
Ключевые слова: restaurant industry
restaurant busines senterprises
institution
tourist infrastructure
Краткий осмотр (реферат): The article describes the current state of development of the sphere of restaurante conomy of Ukrainean dtrends of the development of restaurant sinthe Chernivtsi region. The statistics on the number of institutions in the restaurant industry inrecent years are presented. The main problem sanddirections of improvement of the development of ther estaurant industry enterprise are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683
Располагается в коллекциях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Smyk_Yeremiia.pdf93,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.