Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/19795
Название: Рівень розвитку професійно важливих якостей у студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму, майбутніх кухарів
Авторы: Прокопів, Х. М.
Марчук, С. А.
Римик, Р. В.
Библиографическое описание: Прокопів Х. М., Марчук С. А., Римик Р. В. Рівень розвитку професійно важливих якостей у студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму, майбутніх кухарів // Олімпійський рух на теренах Західної України – минуле та сьогодення : матеріали третього регіонального науково методичного семінару приуроченого 70 річчю кафедри фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка (13-14 грудня 2019 р.). Тернопіль : ТАЙП, 2019. С. 122–128.
Дата публикации: 13-дек-2019
Издательство: Тайп
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено професійно важливі якості для становлення студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму за спеціальністю кухар; визначені показники ваго-зростового, життєвого, силового індекс, індекс Робінсона та показник реакції пульсу на фізичне навантаження. Отримано загальну оцінку функціональних рівнів фізичного здоров’я у 136 студентів які навчаються за спеціальністю «кухар».
The article defines professionally important qualities for becoming students of the college of restaurant service and tourism in the specialty of cook; indices of weight-growth, vitality, power index, Robinson index and index of pulse response to physical activity are determined. A general assessment of functional physical health levels was obtained from 136 students studying chefs.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/19795
Располагается в коллекциях:Олімпійський рух на теренах Західної України – минуле та сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Prokopiv_Marchuk_Rymyk.pdf611,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.