Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/19795
Title: Рівень розвитку професійно важливих якостей у студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму, майбутніх кухарів
Authors: Прокопів, Х. М.
Марчук, С. А.
Римик, Р. В.
Bibliographic description (Ukraine): Прокопів Х. М., Марчук С. А., Римик Р. В. Рівень розвитку професійно важливих якостей у студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму, майбутніх кухарів // Олімпійський рух на теренах Західної України – минуле та сьогодення : матеріали третього регіонального науково методичного семінару приуроченого 70 річчю кафедри фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка (13-14 грудня 2019 р.). Тернопіль : ТАЙП, 2019. С. 122–128.
Issue Date: 13-Dec-2019
Publisher: Тайп
Abstract: У статті визначено професійно важливі якості для становлення студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму за спеціальністю кухар; визначені показники ваго-зростового, життєвого, силового індекс, індекс Робінсона та показник реакції пульсу на фізичне навантаження. Отримано загальну оцінку функціональних рівнів фізичного здоров’я у 136 студентів які навчаються за спеціальністю «кухар».
The article defines professionally important qualities for becoming students of the college of restaurant service and tourism in the specialty of cook; indices of weight-growth, vitality, power index, Robinson index and index of pulse response to physical activity are determined. A general assessment of functional physical health levels was obtained from 136 students studying chefs.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/19795
Appears in Collections:Олімпійський рух на теренах Західної України – минуле та сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prokopiv_Marchuk_Rymyk.pdf611,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.