Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/21725
Назва: Биохимический состав, пищевая и лечебно-профилактическая ценность мидий, выращенных в северо-западной части Черного моря
Автори: Лисовская, В. И.
Иванович, Г. В.
Адобовский, В. В.
Бібліографічний опис: Лисовская В. И., Иванович Г. В., Адобовский В. В. Биохимический состав, пищевая и лечебно-профилактическая ценность мидий, выращенных в северо-западной части Черного моря // Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. Тернопіль : ТДПУ ім. В. Гнатюка, 2001. Вип. 4 (15). С. 110–112.
Дата публікації: 2001
Видавництво: ТДПУ ім. В. Гнатюка
Серія/номер: Біологія;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/21725
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2001. Вип. 4 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lysovskaia_Ivanovych_Adobovskyi.pdf430,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.