Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24490
Название: Inclusive education in GREECE
Другие названия: Інклюзивна освіта у Греції
Авторы: Kaltsouni, Paraskevi
Библиографическое описание: Kaltsouni P. Inclusive education in GREECE // Social Work and Education. 2021. Vol. 8, n. 3. P. 385-394.
Дата публикации: 2021
Ключевые слова: Special education
inclusive education
Greek educational system
спеціальна освіта
інклюзивна освіта
грецька система освіти
Краткий осмотр (реферат): The educational system in Greece, in terms of inclusive education, has changed a lot the last decades in Greece, while disabled students had to follow all these reforms in educational and social context. In other words, along with the steps of other countries, Greece has been making attempts to adopt an institutional framework for integration, through a holistic approach that will provide sustainable social and educational environments to all children with disabilities. Therefore, the aim of this study is to describe the forms, models and practices of integration during the last decades in Greece.
Система освіти в Греції, з точки зору інклюзивної освіти, сильно змінилася за останні десятиліття в Греції, в той час як студенти, що мають обмежені можливості повинні були слідувати всім цим реформам в освітньому та соціальному контексті. Іншими словами, поряд з кроками інших країн, Греція робить спроби прийняти інституційні рамки для інтеграції, за допомогою цілісного підходу, який забезпечить стійке соціальне та освітнє середовище для всіх дітей з обмеженими можливостями. Тому метою цього дослідження є опис форм, моделей і практик інтеграції протягом останніх десятиліть в Греції. У контексті дослідження з’ясовано, що інтеграційні програми індивідуалізовані для кожного учня і спрямовані на розвиток його самостійності в загальноосвітній школі, його соціалізацію, а також на вдосконалення його знань і талантів в середовищі визнання та прийняття, почуття емоційної безпеки, яке буде діяти. каталізаторами його активної участі в діяльності. Таким чином, у позитивному середовищі заохочення, ствердження та прийняття, що підвищить самооцінку та самосприйняття, учні з особливими освітніми потребами та/або інвалідністю почуватимуться щасливими та будуть активними членами шкільної спільноти.
Описание: DOI: 10.25128/2520-6230.21.3.7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24490
Располагается в коллекциях:Social Work and Education Vol. 8 No. 3 (2021)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kaltsouni.pdf890,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.