Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4058
Название: Розподіл температури повітря та термічні ресурси клімату Хмельницької області
Авторы: Чернюк, Ганна Володимирівна
Царик, Любомир Петрович
Касіяник, Ігор Петрович
Библиографическое описание: Чернюк, Г. Розподіл температури повітря та термічні ресурси клімату Хмельницької області [Текст] / Г. Чернюк, Л. Царик, І. Касіяник // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Географія / редкол.: Андрейчук В., Брич В. Я., Голосов В. М. [та ін.]. – Тернопіль : [Тайп], 2013. – Вип. 1 (34). – С. 19–27. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Серия/номер: Географія;
Краткий осмотр (реферат): Містяться дані всіх метеостанцій Хмельницької області про середні, максимальні та мінімальні температури повітря і поверхні ґрунту по місяцях та за рік, амплітуди температур, тривалість і суми температур теплого, вегетаційного, без-морозного періодів, а також періодів з температурами вище 10 і 15С, глибину промерзання ґрунтів. Встановлено закономірності змін термічного режиму та тепло- забезпечення з півночі на південь та з заходу на схід. На основі розподілу теплових ресурсів виділено 6 районів: Хмельницьке Придністер'я (придністровський), південний, центральний, східний-південно-східний, північно-західний, північний.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4058
Владелец авторского права: © Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Географія, 2013, № 1(34)

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Chernyk_Zaruk_Kasijanuk.pdf324,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.