Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПашук, К. В.-
dc.contributor.authorНасирова, Г. Ф.-
dc.date.accessioned2014-12-11T09:59:17Z-
dc.date.available2014-12-11T09:59:17Z-
dc.date.issued2012-02-
dc.identifier.citationПашук, К. В. Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів [Текст] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 1 (50). – С. 35–41. – Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802-
dc.description.abstractУ роботі були дослідженно біохімічні властивості ряду ЗМЖ, що використовуються у промисловості для вироблення сирних продуктів, та особливостей розвитку біохімічної активності молочнокислої мікрофлори при визріванні сирних продуктів з частковою заміною молочного жиру на ЗМЖ.uk_UA
dc.description.abstractВ работе были изученные биохимические свойства ряда ЗМЖ, что используются в промышленности для выработки сырных продуктов, и особенностей развития биохимической активности молочнокислой микрофлоры, при вызревании сырных продуктов с частичной заменой молочного жира на ЗМЖ.uk_UA
dc.description.abstractIn-process there were doslidzhenno biochemical properties of row of SSF, that used in industry for making of cheese products, and features of development of biochemical activity of molochnokisloy microflora, at ripening of cheese products with partial replacement of suckling fat on SSF.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБіологія-
dc.subjectбіохімічні показникиuk_UA
dc.subjectзамінники молочного жируuk_UA
dc.subjectкристалізація жирівuk_UA
dc.subjectсирний продуктuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.titleВплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeВлияние биохимических свойств растительных жиров на качество сырных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeBiochemical characteristic influence of plant oils on the quality of cheese analoguesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія, 2012, № 1

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Pacuk.pdf280,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.