Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
Назва: Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів
Інші назви: Влияние биохимических свойств растительных жиров на качество сырных продуктов
Biochemical characteristic influence of plant oils on the quality of cheese analogues
Автори: Пашук, К. В.
Насирова, Г. Ф.
Бібліографічний опис: Пашук, К. В. Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів [Текст] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 1 (50). – С. 35–41. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: лют-2012
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: біохімічні показники
замінники молочного жиру
кристалізація жирів
сирний продукт
рослинні олії
Серія/номер: Біологія
Короткий огляд (реферат): У роботі були дослідженно біохімічні властивості ряду ЗМЖ, що використовуються у промисловості для вироблення сирних продуктів, та особливостей розвитку біохімічної активності молочнокислої мікрофлори при визріванні сирних продуктів з частковою заміною молочного жиру на ЗМЖ.
В работе были изученные биохимические свойства ряда ЗМЖ, что используются в промышленности для выработки сырных продуктов, и особенностей развития биохимической активности молочнокислой микрофлоры, при вызревании сырных продуктов с частичной заменой молочного жира на ЗМЖ.
In-process there were doslidzhenno biochemical properties of row of SSF, that used in industry for making of cheese products, and features of development of biochemical activity of molochnokisloy microflora, at ripening of cheese products with partial replacement of suckling fat on SSF.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія, 2012, № 1

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Pacuk.pdf280,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.