Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
Title: Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів
Other Titles: Влияние биохимических свойств растительных жиров на качество сырных продуктов
Biochemical characteristic influence of plant oils on the quality of cheese analogues
Authors: Пашук, К. В.
Насирова, Г. Ф.
Bibliographic description (Ukraine): Пашук, К. В. Вплив біохімічних властивостей рослинних олій на якість сирних продуктів [Текст] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 1 (50). – С. 35–41. – Бібліогр. в кінці ст.
Issue Date: Feb-2012
Publisher: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Keywords: біохімічні показники
замінники молочного жиру
кристалізація жирів
сирний продукт
рослинні олії
Series/Report no.: Біологія
Abstract: У роботі були дослідженно біохімічні властивості ряду ЗМЖ, що використовуються у промисловості для вироблення сирних продуктів, та особливостей розвитку біохімічної активності молочнокислої мікрофлори при визріванні сирних продуктів з частковою заміною молочного жиру на ЗМЖ.
В работе были изученные биохимические свойства ряда ЗМЖ, что используются в промышленности для выработки сырных продуктов, и особенностей развития биохимической активности молочнокислой микрофлоры, при вызревании сырных продуктов с частичной заменой молочного жира на ЗМЖ.
In-process there were doslidzhenno biochemical properties of row of SSF, that used in industry for making of cheese products, and features of development of biochemical activity of molochnokisloy microflora, at ripening of cheese products with partial replacement of suckling fat on SSF.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4802
Appears in Collections:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія, 2012, № 1

Files in This Item:
File SizeFormat 
Pacuk.pdf280,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.