Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4902
Название: Радіозахисні властивості м’яса слимака Ampullaria glauca
Другие названия: Радиозащитные свойства мяса улиток Ampullaria glauca
Radioprotective properties of Аmpullaria glauca snails meat
Авторы: Кражан, С. А.
Коба, С. А.
Григоренко, Т. В.
Дерев’янко, Л. П.
Библиографическое описание: Радіозахисні властивості м'яса слимака Ampullaria glauca [Текст] / С. А. Кражан, С. А. Коба, Т. В. Григоренко, Л. П. Дерев'янко // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, В. В. Грубінко, В. З. Курант [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 2 (51), Спец. вип. : Молюски: результати, проблеми і перспективи досліджень. – C. 151-154. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2012
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: м'ясо ампулярії
радіозахисні властивості
Серия/номер: Біологія
Краткий осмотр (реферат): Досліджено радіозахисні властивості м’яса ампулярії. Запропоновано його використання як дієтичної добавки з метою поповнення організму білками і вітамінами та його захисту в умовах іонізуючого опромінювання.
Изучены радиозащитные свойства мяса ампуллярии. Предложено его использование в качестве диетической добавки с целью пополнения организма белками и витаминами и защиты в условиях ионизирующего излучения.
Radioprotective properties of ampulyarii snail meat are studied. The use of snail meat is offered as dietary addition with the purpose of addition to the organism proteins and vitamins and defense in the conditions of ionizing radiation for normalization of metabolism.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4902
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія, 2012, № 2 (51)

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Krazhan.pdf193,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.