Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4902
Назва: Радіозахисні властивості м’яса слимака Ampullaria glauca
Інші назви: Радиозащитные свойства мяса улиток Ampullaria glauca
Radioprotective properties of Аmpullaria glauca snails meat
Автори: Кражан, С. А.
Коба, С. А.
Григоренко, Т. В.
Дерев’янко, Л. П.
Бібліографічний опис: Радіозахисні властивості м'яса слимака Ampullaria glauca [Текст] / С. А. Кражан, С. А. Коба, Т. В. Григоренко, Л. П. Дерев'янко // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, В. В. Грубінко, В. З. Курант [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2012. – Вип. 2 (51), Спец. вип. : Молюски: результати, проблеми і перспективи досліджень. – C. 151-154. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: м'ясо ампулярії
радіозахисні властивості
Серія/номер: Біологія
Короткий огляд (реферат): Досліджено радіозахисні властивості м’яса ампулярії. Запропоновано його використання як дієтичної добавки з метою поповнення організму білками і вітамінами та його захисту в умовах іонізуючого опромінювання.
Изучены радиозащитные свойства мяса ампуллярии. Предложено его использование в качестве диетической добавки с целью пополнения организма белками и витаминами и защиты в условиях ионизирующего излучения.
Radioprotective properties of ampulyarii snail meat are studied. The use of snail meat is offered as dietary addition with the purpose of addition to the organism proteins and vitamins and defense in the conditions of ionizing radiation for normalization of metabolism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4902
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія, 2012, № 2 (51)

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Krazhan.pdf193,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.