Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/5910
Название: Динаміка параметрів мікробоценозу мілководної зони Київського водосховища
Другие названия: Динамика параметров микробоценоза водохранилища
Dynamic of microbial parameters in reservoir
Авторы: Старосила, Є. В.
Библиографическое описание: Старосила, Є. В. Динаміка параметрів мікробоценозу мілководної зони Київського водосховища / Є. В. Старосила // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія / редкол.: М. М. Барна, К. С. Волков, В. В. Грубінко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2015. – Вип. 3/4 (64) : Спеціальний вип.: Гідроекологія. – С. 622–625. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2015
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: еколого-трофічні групи бактерій
температура
мілководдя
водосховище
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Встановлено особливості структурно-функціонального стану бактеріоценозу за різного термічного режиму та оцінено якість води ділянок мілководної зони Київського водосховища.
Выявлены особенности структуры и функционирования бактериценоза в водохранилище при различном термическом режиме. Определено качество воды на участках мелководья Киевского водохранилища.
The revealed particularities structure and functioning of bacterioplankton and bacteriobenthos in the reservoir with different thermal condition. The certain quality of water on area of the shallow water Kiev’s reservoir.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/5910
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2015. Вип. 3/4 (64)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Starosyla.pdf84,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.