Природничі науки : [8] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2023Дослідження ролі металотіонеїнів у запальних процесах на моделях двостулкового молюска Dreissena polymorpha та лабораторних щурівМацьків, Тетяна Романівна; Matskiv, T. R.
2023Біохімічні механізми впливу мікропластику на організм двостулкового молюска Unio tumidus поокремо та за комбінованої діїМартинюк, Вікторія Валентинівна; Martyniuk, V. V.
2022Фізіологічні основи регуляції росту та продуктивності помідора їстівного (Lycopersicon esculentum Mill.) за впливу органо-мінеральних добривДзендзель, Андрій Юрійович; Dzendzel, A.Yu.
2022Властивості металотіонеїнів двостулкового молюска за впливу на організм стресорних чинників хронічної та короткотривалої діїХома, Віра Вячеславівна; Khoma, V. V.
2021Фізіолого-біохімічні реакції коропових риб на вплив новітніх біоризиківГорин, Оксана Ігорівна; Horyn, O. I.
2021Комплексна зелена зона міста Тернопіль: геоекологічні засади сталого функціонуванняКузик, Ігор Романович; Kuzyk, I. R.
2021Використання ландшафтно-техногенної складової регіональної екомережі у туристичній діяльності (на прикладі старопромислового регіону Кривбасу)Карпенко, Тетяна Анатоліївна; Karpenko, T. A.
2017Закономірності формування вмісту та розподілу сполук фосфору у річках Тернопільщини у зв’язку із ступенем антропогенного навантаженняСкиба, Олена Ігорівна; Skyba, O. I.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8