Природничі науки : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Дослідження ролі металотіонеїнів у запальних процесах на моделях двостулкового молюска Dreissena polymorpha та лабораторних щурівМацьків, Тетяна Романівна; Matskiv, T. R.
2023Біохімічні механізми впливу мікропластику на організм двостулкового молюска Unio tumidus поокремо та за комбінованої діїМартинюк, Вікторія Валентинівна; Martyniuk, V. V.
2022Фізіологічні основи регуляції росту та продуктивності помідора їстівного (Lycopersicon esculentum Mill.) за впливу органо-мінеральних добривДзендзель, Андрій Юрійович; Dzendzel, A.Yu.
2022Властивості металотіонеїнів двостулкового молюска за впливу на організм стресорних чинників хронічної та короткотривалої діїХома, Віра Вячеславівна; Khoma, V. V.
2021Фізіолого-біохімічні реакції коропових риб на вплив новітніх біоризиківГорин, Оксана Ігорівна; Horyn, O. I.
2021Комплексна зелена зона міста Тернопіль: геоекологічні засади сталого функціонуванняКузик, Ігор Романович; Kuzyk, I. R.
2021Використання ландшафтно-техногенної складової регіональної екомережі у туристичній діяльності (на прикладі старопромислового регіону Кривбасу)Карпенко, Тетяна Анатоліївна; Karpenko, T. A.
2017Закономірності формування вмісту та розподілу сполук фосфору у річках Тернопільщини у зв’язку із ступенем антропогенного навантаженняСкиба, Олена Ігорівна; Skyba, O. I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8