Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9945
Название: Особливості вивчення проектування та виготовлення виробів на уроках технологій
Авторы: Кричко, П.
Библиографическое описание: Кричко, П. Особливості вивчення проектування та виготовлення виробів на уроках технологій / П. Кричко // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 118–119. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: проектування
виготовлення виробів
урок технологій
Краткий осмотр (реферат): Сучасний етап розвитку школи передбачає застосування в освітній галузі “Технологія” нової проектно-технологічної системи навчання; урізноманітнення методичних підходів; розробки нових програм і варіативних модулів; профільне навчання старшокласників. Поряд із позитивними змінами хвилює зменшення кількості годин трудової підготовки, оскільки саме на цих уроках учні можуть проявляти творчість, майстерність, усвідомити роль праці в своєму житті. Мета статті – на основі аналізу змісту навчання старшокласників на уроках технологій виділити особливості вивчення проектування та виготовлення предметів інтер'єру. Типовими навчальними планами для загальноосвітніх навчальних закладів на вивчення предмету «Технології» передбачено: у 10-11 класах (незалежно від профілю) – 1 год. на тиждень; а у класах технологічного профілю – 6 год. на тиждень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9945
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39Kruchko.pdf61,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.