Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Название: Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки
Авторы: Дзудзило, С.
Библиографическое описание: Дзудзило, С. Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки / С. Дзудзило // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 127–129. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: особистість учителя
історія зарубіжної педагогіки
українська класична педагогіка
Краткий осмотр (реферат): Людина, що встала за вчительський стіл, відповідальна за все, все знає і вміє, за долю кожного учня, підростаючого покоління, суспільства і держави. Важко уявити собі іншу діяльність, від якої так багато залежить у долі кожного з нас і всього народу. Педагогічна праця належить до дуже складних видів людської діяльності. Але що саме робить учитель, більшість не розуміє, обмежуючись вказівками на зовнішні, видимі характеристики його дій. Багато чого прояснюється, якщо поставити інше питання: чим саме, окрім диплома педагогічного ВНЗ вчитель відрізняється від інших? Цю проблему розглядали богато видатних педагогів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
43Dydzulo.pdf81,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.