Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Назва: Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки
Автори: Дзудзило, С.
Бібліографічний опис: Дзудзило, С. Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки / С. Дзудзило // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 127–129. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: особистість учителя
історія зарубіжної педагогіки
українська класична педагогіка
Короткий огляд (реферат): Людина, що встала за вчительський стіл, відповідальна за все, все знає і вміє, за долю кожного учня, підростаючого покоління, суспільства і держави. Важко уявити собі іншу діяльність, від якої так багато залежить у долі кожного з нас і всього народу. Педагогічна праця належить до дуже складних видів людської діяльності. Але що саме робить учитель, більшість не розуміє, обмежуючись вказівками на зовнішні, видимі характеристики його дій. Багато чого прояснюється, якщо поставити інше питання: чим саме, окрім диплома педагогічного ВНЗ вчитель відрізняється від інших? Цю проблему розглядали богато видатних педагогів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43Dydzulo.pdf81,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.