Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Title: Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки
Authors: Дзудзило, С.
Bibliographic description (Ukraine): Дзудзило, С. Вимоги до особистості учителя в історії зарубіжної та української класичної педагогіки / С. Дзудзило // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 127–129. - Бібліогр. в кінці ст.
Issue Date: 2013
Publisher: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Keywords: особистість учителя
історія зарубіжної педагогіки
українська класична педагогіка
Abstract: Людина, що встала за вчительський стіл, відповідальна за все, все знає і вміє, за долю кожного учня, підростаючого покоління, суспільства і держави. Важко уявити собі іншу діяльність, від якої так багато залежить у долі кожного з нас і всього народу. Педагогічна праця належить до дуже складних видів людської діяльності. Але що саме робить учитель, більшість не розуміє, обмежуючись вказівками на зовнішні, видимі характеристики його дій. Багато чого прояснюється, якщо поставити інше питання: чим саме, окрім диплома педагогічного ВНЗ вчитель відрізняється від інших? Цю проблему розглядали богато видатних педагогів.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9949
Appears in Collections:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43Dydzulo.pdf81,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.