Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9956
Название: Застосування технологій дистанційного навчання для підготовки молодших спеціалістів економічного профілю
Авторы: Ганусяк, П.
Библиографическое описание: Ганусяк, П. Застосування технологій дистанційного навчання для підготовки молодших спеціалістів економічного профілю / П. Ганусяк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 146–147. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: дистанційне навчання
молодші спеціалісти економічного профілю
Краткий осмотр (реферат): За сучасних умов інтеграція вітчизняної вищої освіти в загальноєвропейський простір вимагає осмислення основ і принципів сучасної професійної підготовки. У системі вищої освіти формується нова перспективна модель навчання, що заснована на використанні нових мультимедійних технологій та Інтернету для підвищення якості навчання шляхом полегшення доступу до ресурсів та послуг.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9956
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
50Ganysjak.pdf67,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.