Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9956
Назва: Застосування технологій дистанційного навчання для підготовки молодших спеціалістів економічного профілю
Автори: Ганусяк, П.
Бібліографічний опис: Ганусяк, П. Застосування технологій дистанційного навчання для підготовки молодших спеціалістів економічного профілю / П. Ганусяк // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 146–147. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: дистанційне навчання
молодші спеціалісти економічного профілю
Короткий огляд (реферат): За сучасних умов інтеграція вітчизняної вищої освіти в загальноєвропейський простір вимагає осмислення основ і принципів сучасної професійної підготовки. У системі вищої освіти формується нова перспективна модель навчання, що заснована на використанні нових мультимедійних технологій та Інтернету для підвищення якості навчання шляхом полегшення доступу до ресурсів та послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9956
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50Ganysjak.pdf67,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.